Denne juleside er tilegnet voksne, såvel som børn, som virkelig elsker julen. Her finder du masser af gratis juleting og meget andet godt, som for eksempel over 60 jule skrifttyper, julespil, opskrifter, jule-historier, jule-sange med melodier, juleklip, elektroniske julekort og meget meget mere. 
Husk at trykke F5 for at opdatere disse sider, hvis du bruger en proxy-server eller hvis du har en firewall installeret !         


 

Du kan vinde mange spændende julegaver ...... så vær med fra starten ... du kan vinde flere gange, hvis du er heldig!
Der foretages trækninger hver dag, og det samme sker under 'Julemøllle' men her ved ingen hvornår og hvad der vises på skærmen, så hold øje med siden.


 

 Julen bør inkludere hjemmebagte kager. Alene duften fra eget hjemmebag hører Julen til.
Vi anbefaler at du i år prøver at bage "Årets Julekage", som virkelig 'smager' af Jul!
Opskriften finder du under afsnittet 'Jule-bageriet'.
 
... med et personligt håndskrevet julekort. Send kortet med posten og husk at påklistre Julemærke (gerne flere) - så vil dine julekort sprede glæde i de hjem hvortil de kommer, men du støtter samtidig det gode humanitære arbejde som Julemærkehjemmene udfører, til glæde for mange danske børn!
Sender du ikke julekort til familier og venner, så send i stedet en donation til julemærkefonden som har hårdt brug for hver en krone, og når du har gjort det, så kan du holde en fredfyldt og skøn jul, med glæde i dit hjerte. Hjemmelavet julekonfekt som alle elsker det!
Prøv en af vore lækre opskrifter for hjemmelavet julekonfekt.
Du finder også slanke-julemad og desserter, hvis det er hvad
du foretrækker det!Under Jule-aktiviteter kan du nu også finde skabeloner til fletning af smukke julehjerter.
Se også de mange andre færdige skabeloner under jule-klip.
Husk: Når du sender dine julehilsener ud til familier, venner og bekendte, så sæt jule-frimærke på julekortet eller brevet !


Send flotte elektroniske julekort med animationer og julemusik, naturligvis helt  gratis. Klik på Send E-Julekort fra menuen.

Men, de elektroniske julekort bør ikke erstatte de private håndskrevne julekort, og husk lige julemærket!

Klip dig til rigtig julehygge - lav din egen helt private julehygge - se de mange færdige skabeloner under "Jule klip" i venstre side. Bemærk at der kommer flere til, måske bliver nogle udskiftet med andre, så du får mange muligheder for at finde de skabeloner, som lige netop passer til dig.
 


Kærlig hilsen til jer alle fra:
Julemanden